Oldal kiválasztása

Kollégáink

Magyar Gábor

Ügyvezető igazgató

Az informatika majd a média területén szerzett sokrétű tapasztala alapján alapította meg a Luxury Média Kft. marketing-, és médiaügynökséget.

Kiss Virág

irodavezető

Irodánk szíve-lelke, aki az adminisztratív feladatok ellátásán túl a rendezvényszervezésben is nagy tapasztalattal rendelkezik.

Csabai Eszter

Marketing specialista

Stratégiát készít a marketingtevékenység következetes építése céljából. Kialakítja és összehangolja a marketingeszközöket.

Kökény Roland

Főszerkesztő

A Luxury magazin főszekesztőjeként összeállítja a képi és a szöveges tartalmat, az olvasókhoz intézett üzenetek az ő keze alatt állnak össze.

Barna András

Főszerkesztő

A Mi Férfiak és a Mi Nők magazin főszerkesztőjeként mind a  tematika, mind a felhasználói élmény tekintetében egyedi és igényes tartalmakat állít elő.

Gaszner Veronika

Főszerkesztő

A Business Class magazin főszerkesztőjeként portréival, beszámolóival közelebb hozza az üzleti világ rejtettebb, személyesebb oldalát.

Béres Máté

Vezető szerkesztő

A Business Class magazin vezető szerkesztőjeként a gazdasági, vállalkozói világ legfrissebb és legizgalmasabb híreit szállítja.

Szilágyi Katalin

szerkesztő

A Business Class Magazin szerkesztőjeként izgalmas emberekkel folytatott bezsélgetéseit osztja meg az olvasókkal.

Balogh Róbert

Fotográfus

Portré-, reklám-, és rendezvényfotós, aki olyan márkákkal dolgozott már együtt mint a BMW, a Hard Rock Cafe, a TEDx és a Maserati.

Kiss András

Fotográfus

A reklám-, termék- és rendezvényfotózáson túl a magyar üzleti és közélet kiválóságainak portréfotózása is a portfóliójának része. 

Hilbert Péter

Fotográfus

Több 10 éves rendezvény-, és portréfotózási tapasztalattal rendelkezik, sőt az autó-,  és az autósport fotózás területén igazi veteránnak számít.

Novák Ildikó

Fotográfus

Szakterületei a portré és divatfotózás, valamint a business look fotózás. Weboldalra, könyvborítóhoz, portfólióba, hogy az eslő benyomás ütős legyen.

Egyed Anna

Grafikus

A MOME-n végezett. Nagy tapasztalattal a háta mögött, mindenféle nyomdai anyag igényes és precíz tervezését készíti el. 

Fekete Róbert

Grafikus

Az eszközszintű kreatívtervezést, és az egyes felületekre szabott kreatív anyagok (statikus megjelenések, videós anyagok) elkészítését mind rá bízzuk!

Várnai Károly

Tördelő

Mielőtt az anyagok nyomdába kerülnek, az ő alapos munkájára van szükség, hogy kézben tartva tökéletes felhasználói élményt biztosítsanak.

13 + 12 =